FU KEE VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1035 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fu Kee Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:10 Opnieuw heerlijk gegeten.
13 mei 2024 om 0:16 Vriendelijke bezorger en het eten was echt lekker
12 mei 2024 om 23:36 Heerlijke broodjes en uitstekende roti.
12 mei 2024 om 19:25 Dit smaakte echt niet naar Surinaamse bruine bonen met kipfilet. Het had geen smaak. De tomatensaus proefde je alleen.
11 mei 2024 om 16:33 eten was goed, bezorging was bagger. bezorger had het eten voor de deur op straat gezet en was voor het opendoen van de deur al de tuin uit... soep was uit verpakking gelekt en bak voor japanse bami was gescheurd ( stukjes plastic )
9 mei 2024 om 23:20 heerlijke saoto soep en veel. De Baka bana had niet echt smaak, maar voorderst was het goed, Ook een vriendelijke bezorger
9 mei 2024 om 21:20 Vriendelijke bezorger
9 mei 2024 om 20:21 Was heerlijk,en best veel
25 apr 2024 om 16:24 De kippenbouten van de roti,zat veel spier aan,en weinig vlees,grote stukken aardappel,en verder niet bijzonder
22 apr 2024 om 20:49 Altijd heerlijk eten lekker vers en warm
20 apr 2024 om 11:26 Ik ken de gerechten, ook zoals ze moeten zijn. Ik vond er geen smaak aan zitten. We bestelde ook cassave chips en kregen kroepoek. De Bara was een teleurstelling en hebben we weg gegooid.
4 apr 2024 om 19:54 Snelle bezorging. Maaltijden zijn altijd uitstekend Bezorger heel vriendelijk